rentnow

Rentnow on vuokra-autojen online vuokrauspalvelu.


Meillä ei ole kiinteää toimipistettä, vaan autot toimitetaan yhteistyökumppaneiden toimesta valmiiksi noutopaikkoihin, mistä autot luovutetaan henkilökohtaisesti, tai etälukituksella.

Palvelun tarjoaa, Qupio Solutions Oy


Yhteystiedot:

Email: asiakaspalvelu@rentnow.fi

Asiakaspalvelu: 010 201 0600

Y-Tunnus: FI28496378

palvelumme

Kauttamme löytyy henkilöautot pienestä suureen ja tietenkin myös pakettiautot. Välitämme tilaukset yhteistyökumppaneillemme, jotka palvelevat sinua tarpeidesi mukaan. Tarjoamme myös monipuolisia toimitus ja noutopalveluja, jotka ovat tilattavissa lisäpalveluna.

Toimituspalvelu

Tarvittaessa voit tilata toimituspalvelun haluamaasi paikkaan Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Toimitus, tai noutopalvelun voit tilata lisäpalveluna.

Lisäturva

Autot ovat vakuutettu asianmukaisesti vahinkojen ja varkauksien varalta. Omavastuu on 1000 euroa, mutta voit valita lisäturvan, jolloin omavastuu puolittuu.

Noutopalvelu

Tarvittaessa voit tilata noutopalvelun haluamastasi sijainnista Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Toimitus ja noutopalvelun voit tilata lisäpalveluna.

kysy myös muita malleja, valikoima kasvaa kokoajan

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy laaja valikoima pieniä ja keskisuuria henkilöautoja. Myös pakettiautoja on tarjolla, sekä jonkin verran premium autoja, kuten BMW 530e Plug-in Hybrid, X5 ja Volvoja. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Tutki valikoimaamme ja etsi mieleisesi vuokra-auto ja tee varaus