miten vuokraan auton?

Autonvuokraus onnistuu helposti netissä online-palvelumme avulla, tai soittamalla asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@rentnow.fi -tai soittamalla asiakaspalveluumme, jonka numero on: 010 201 0600. Soittaminen yritysnumeroon maksaa 0,0835 e/puhelu + 0,167 e/min (sis. ALV)

Mikä ihmeen rentnow?

Rentnow vuokra-autojen online-palvelu, joka välittää varaukset yhteistyökumppaneillemme. Vuokrasopimus syntyy aina auto-vuokraamon kanssa, joka auton toimittaa. Vahvistamme aina varaukset, ennen kun hyväksymme varauksen. Maksu tapahtuu luottokortilla. Varaamme ensin summan ja veloitamme vasta kun varaus on vahvistettu.

voinko noutaa auton milloin haluan?

Kyllä, sillä käytämme masterlock järjestelmää, tai etälukitusta, jolloin voit noutaa auton milloin sinulle parhaiten sopii. Meillä ei ole kiinteää toimipistettä, vaan yhteistyökumppanimme toimittavat autot noutopaikkoihin, tai suoraan korjaamoille. Toimitus arkisin klo 10:00-16:00 välisenä aikana Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sijaitseville autokorjaamoille on veloitukseton. Lisämaksusta toimitamme autot myös muina ajankohtina vaikka kotiovellesi.

Kuka palvelua ylläpitää?

Palvelua ylläpitää kotimainen yritys nimeltä Qupio Solutions Oy. Kehitämme IT-ratkaisuja yrityksille. Pyrimme kehittämään ratkaisuja, joiden avulla haemme kasvua yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaan. Tarjoamme nettisivujen suunnittelua, tekoa, ylläpitoa ja digimarkkinointia. Toteutamme palvelut joko itse, tai tarvittaessa käytämme omaa ulkomailla työskentelevää sovelluskehitystiimiä, joka toteuttaa kustannustehokkaasti  monet erilaiset sovellusprojektit Androidille ja IOS:ille.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme